Muurdecoratie

Muurdecoratie

Summer in the City

Hier ziet U aan het einde van de straat een aantal mensen wandelen.Het is een abstract geschilderd kunstwerk met een afmeting van 80 X 80 centimeter.Let vooral eens op de bijzonder mooie kleuren van dit kunstschilderij.

naar de website

Cocktail Lady

Weer een mooi schilderij van de Nederlandse Kunstenares Irina.Zij schildert graag werken in pop-art stijl en gebruik daar vaak felle heldere moderne kleuren bij.De prachtige schilderijen van Irina worden meestal gekocht door jonge hippe mensen met een positieve kijk op het leven.

naar de website

Wanddecoratie Hout en Metaal

Hier ziet U een wanddecoratie die bestaat uit hout en metaal.Het is eigenlijk een houten schilderij met een metalen wanddecoratie bij elkaar.Het is een decoratie met een zomerse uitstraling.

naar de website

Muurbord Biaritzz

(06) J-Line komt met een wel zeer speciale wanddecoratie "muurbord Biaritzz" Een ouderwetse wegwijzer in een nieuw jasje en met frisse kleuren. De hoogte is 100.5 cm dus je hebt wel een flinke open plek op de muur nodig.

naar de website

Ox head Chuck

(06) Zeer stijlvolle muurdecoratie Ox head "Chuck" Gemaakt van kunsthars met een stijlvolle versiering. Afmeting 72 x 71 cm

naar de website

Rainbow City

De kunstschilder heeft dit werk Rainbow City genoemd.Waarschijnlijk omdat hij bijna alle kleuren van de regenboog heeft gebruikt om een abstracte voorstelling te maken van deze City.Het is echt een geweldig mooi exemplaar bedoeld voor een moderne omgeving.

naar de website

Vliegende Vogels

Een mooie en lekker betaalbare ijzeren muurdecoratie in de vorm van een aantal vliegende vogels.

naar de website

People

Negen-luik geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines. Dit schilderij bestaat uit 9 kleinere schilderijtjes in de kleuren wit en zwart. 1 schilderijtje heeft een contrasterende rode kleur.

naar de website

Tiffany Wandpaneel

(1506)Hier ziet U een heel apart groot vierkant wandpaneel gemaakt van stukjes gerecycled teakhout.Dit vierkante paneel met een afmeting van 100 X 100 centimeter is van het Spaanse woonmerk LaForma.

naar de website

Boom Anturia

dit is de metalen wanddecoratie boom "Anturia" met maar liefst een afmeting van 120 x 111 cm. Deze boom heeft een opengewerkte stam en licht en donkerblauwe bladeren.

naar de website

Modern Drieluik

Dit moderne en kleurrijke schilderij bestaat uit drie verticale canvasdoeken.In een moderne woning hoort een moderne muurdecoratie waarvoor dit kunstschilderij dus uitermate geschikt is.

naar de website

Picknick

Het schilderij "Picknick" is geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines. Het is een drie-luik met als voorstelling een zomers graslandschap aan de rand van een meer.Geschilderd met acrylverf op canvasdoek. Het schilderij bestaat uit 3 gelijke delen van 30 x 100 cm

naar de website

Abstract Swirl

Dit is echt een mooie en stijlvolle ijzeren muurdecoratie bestaande uit een aantal licht gebogen stukjes hergebruikt metaal in de kleuren lichtgroen en goud.Deze muurdecoratie kan U in de horizontaal ophangen maar ook verticaal.

naar de website

Olijfboom

Een wanddecoratie in de vorm van een boom brengt altijd wel sfeer in het interieur.Ook deze wanddecoratie van iets meer dan een meter breed heeft een gezellig en sfeervol uiterlijk.

naar de website

Crazy Wheels

Zo op het eerste gezicht is het net of de cirkels van deze wanddecoratie mislukt zijn.Het is echter een decoratie welke is gemaakt van gerecycled metaal waardoor de decoratie is meestal grillig en oneffen uitziet.

naar de website

Wandpaneel Barcelona

(188) Heeft u een grote plek aan de muur over dan is dit wandpaneel "Barcelona" vast iets voor u. Het wandpaneel bestaat uit 3 losse onderdelen met een totale afmeting van 180 x 180 cm. De kleur van dit paneel is burnt grey. Ook te bestellen in de kleur white-wash.

naar de website

Wandpaneel Bambula

(06) uit de collectie van het Spaanse woonmerk LaForma komt dit wandpaneel "Bambula" geheel gemaakt houten latjes is een zeer mooi patroon verwerkt. De afmeting van dit bijzondere wandpaneel is 76x76 cm

naar de website

Schapenkop barokstijl

(188) Wel een hele aparte wanddecoratie in de vorm van een schapenkop in barokstijl. De afmeting van deze muurdecoratie is 22x20x36 cm

naar de website

Kudde Olifanten

Deze prachtige wanddecoratie is 135 centimeter breed en heeft het uiterlijk van een kudde lopende olifanten.

naar de website

Birchwood

dit schilderij draagt de naam "Birchwood" en is geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek. De stammen van de bomen zijn dikker aangezet zodat er en soort 3D effect ontstaat. De afmeting van dit bijzondere schilderij is 80x80 cm

naar de website

Grote Muurdecoratie

Hier ziet U een grote muurdecoratie in de vorm van een school tropische vissen.

naar de website

wanddeco Annette

(06) Wanddecoratie "Annette" geheel gemaakt van metaal in draadwerk stijl. Afmeting 56x56 cm met een diepte van 23 cm. Aparte muurdecoratie maar heel stijlvol

naar de website

Umbrella

Een leuke en sfeervolle metalen muurdecoratie bestaande uit een aantal gebogen cirkels.De cirkels zijn zo gebogen dat ze het uiterlijk van een parasol of paraplu hebben gekregen.De wanddecoratie heeft niet veel kleur maar is misschien daardoor extra stijlvol.

naar de website

Wanddecoratie Trapeze

Een abstracte wanddecoratie past meestal wel in een moderne woninginrichting.Hier ziet U een voorbeeld van een abstracte decoratie voor aan de muur. Het is een metalen kunstobject met cirkels die ook nog eens gehamerd zijn.

naar de website

Wandbord Ariella

(06) Wandpaneel "Ariella" is te bestellen in een zwart versie en de versie van bovenstaande foto. Vervaardigd van MDF

naar de website

Wandpaneel kitchen

(06) Wandpaneel "Kitchen" van het merk Artisctic living. Gemaakt van hout met een leuke en aparte tekening en tekst. Afmeting 50 x 50 cm

naar de website

Zwerm Vogels

Hier ziet U echt een prachtige 3D metalen muurdecoratie in de vorm van een zwerm vliegende vogels.Hoewel deze muurdecoratie bijna geen kleur heeft is het toch een stijlvolle maar ook sfeervolle gezellige muurdecoratie.

naar de website

Grey and Yellow

een XXL formaat schilderij met de naam "Grey and Yellow" Geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Irina. een 2-delig schilderij wat van de muur afspat in de hoofdkleuren geel en grijs. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek

naar de website

Blue Rhapsody

Een schilderij met deze kleuren komt men niet vaak tegen.Het is dan ook geweldig om dit exemplaar als muurdecoratie in de woonkamer te hebben.Het doek is 100 X 80 centimeter en de kunstschilder heeft hiervoor

naar de website

Artic Ocean

Dit kunstschilderij is zo mooi en realistisch geschilderd dat het net een foto is.Het kunstschilderij is gemaakt met acrylverf door de kunstschilder Buttner. Het canvasdoek is op een houten frame gespannen en de zijkanten van het doek zijn ook beschilderd.

naar de website

School Vissen

Deze sfeervolle muurdecoratie is makkelijk te combineren in verschillende woonstijlen.Het betreft een school vissen in een ijzerkleur.

naar de website

Schilderij Bob Marley

Schilderij van de legendaische Bob Marley geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Zenon. Geschilderd met olieverf in prachtige buirn tinten op canvasdoek. de afmeting van dit schilderij 60 x 80 cm

naar de website

Vliegende Reigers

Er zijn ontelbare schilderijen te vinden met een afbeelding vogels of vliegende vogels.Dat is waarschijnlijk de inspiratie geweest voor de kunstenaar die dit mooie metalen wandobject heeft gemaakt.In dit geval ziet U een aantal vliegende reigers gemaakt uit gerecycled metaal.

naar de website

wandpaneel Skype

(06) Dit het wandpaneel "Skype" uit de collectie van het Spaanse woonmerk LaForma. Gemaakt van massief hout met een print. het hout is vintage gemaakt en komt oud over.

naar de website

Enigma

Hier ziet U een prachtig acrylschilderij met een abstracte voorstelling van een dame.Gebruik dit mooie kunstschilderij als muurdecoratie in een modern ingerichte woonkamer.

naar de website

Goudkleurig

Een stijlvolle en sfeervolle wanddecoratie in de vorm van een aantal vliegende zwaluwen.Vooral de mooie kleuren zijn erg opvallend van dit exemplaar.De afmeting is 106 X 46 CM.

naar de website

Wandbord Aliah

(06) Wandbord "Aliah" is gemaakt van MDF met een tegeltjesmotief in de kleuren zwart en wit. De omlijsting is geheel in de leur zwart. De afmeting van dit bijzondere en zeer stijlvolle wandpaneel is 63 x 63 cm

naar de website

Sun City

Dit lijkt misschien een eenvoudig schilderij maar dat is het zeker niet.De kunstenaar heeft hier een fel brandende zon op een prachtige manier weergegeven op het canvasdoek.In de kern ziet U de hete zon branden.Het kunstwerk is geschilderd door de kunstenaar Buttner en de afmeting van het doek is 70 X 80 centimeter.

naar de website

Skyline Metaal

Wij hebben vaak een afbeelding van een skyline gezien als kunstschilderij of op een poster.Hier ziet U echter een skyline gemaakt van metaal.Het is een prachtig exemplaar die het beste in een modern ingerichte woning zal passen.

naar de website

Green Apples

Schilderij "Green Apples" is een modern stilleven dat is geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek. Afmeting van het schilderij is 80 x 80 cm

naar de website

Muurdecoratie Gitaar

Een muurdecoratie in de vorm van een muziekinstrument is erg leuk voor iemand die zelf een instrument bespeelt.Ook deze gitaar staat erg mooi als decoratie voor aan de muur.

naar de website

Evening Walk

Twee abstracte figuren die een vroege avondwandeling maken in de stad en even een praatje maken. De naam van het schilderij "Evening Walk" Geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek. De afmeting is 80 x 80 cm

naar de website

Wanddecoratie Abstract Blad

Een metalen wanddecoratie is eigenlijk best mooi in het interieur.Het is eens iets anders dan een schilderij.De wanddecoratie zijn ook heel makkelijk op te hangen aan de muur.Een kleine spijker of haakje in de muur is meestal al voldoende.

naar de website

City Heat

3-luik schilderij "City Heat" beeld een tafereel uit van een zwoegende stad in de zomerhitte. Geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Buttner. Het schilderij is geschilderd met acrylverf in e leuren rood en geel op canvasdoek. De afmeting van het schilderij is 3x 30x80 cm

naar de website

Boom Boras

Muurdecoratie boom "Boras" is geheel gemaakt van metaal. De boomstam heeft de kleur zilver en op iedere uiteinde van de takken zitten cirkels allemaal in prachtige aardetinten. De hoogte van de boom is 72 cm en de breedte 58 cm

naar de website

Kunstobject van Metaal

Van kale muren in een woning worden de meeste mensen ook niet vrolijker van.Daarom hangen de mensen ook de leukste en vreemdste dingen aan de muur om het er een beetje leuker uit te laten zien.Bijvoorbeeld dit metalen kunstwerk met een modern uiterlijk.

naar de website

Wandschap Tealeaf

(06) Wandschap "Tealeaf" uit de collectie van het Nederlandse woonmerk By-Boo Een set van 2 wandrekjez om kleine spulletjes te etaleren. Zeer stijlvolle muurdecoratie gemaakt van hout. Afmeting zijn van beide 64 x 64 cm met een diepte van 23 cm

naar de website

Abstract Elijah

abstracte muurdecoratie "Elijah" met een totale doorsnede van 68 cm. Verschillende afmetingen gebogen vierkantjes in prachtige bruine tinten en enkele in de kleur parelmoer.

naar de website

Wandplaneel Ciro

(188) wandpaneel "Ciro"is met de hand gemaakt dus kunnen er lichte verschillen optreden met de foto. Diameter van 60 cm en in de kleur light Grey.

naar de website

schilderij July

Abstract schilderij "July" een zomerweide volop in bloei. Geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Ines. Vele fleurige kleuren met acrylverf geschilderd op canvasdoek. Afmeting 80x80 cm

naar de website

Houten Paneel

(1506)Behalve een mooi schilderij of een abstract metalen decoratie kan U ook een houten wandpaneel gebruiken als muurdecoratie.U ziet hier een rond paneel met houtsnijwerk.Dit ronde paneel is van het Nederlandse woonmerk By-Boo en heeft een doorsnede van 120 centimeter.

naar de website

Nightfall

Hier ziet U een prachtig kunstschilderij met een afbeelding van een zonsondergang boven de oceaan.Let eens op de prachtige kleuren die de kunstschilder heeft gebruikt.

naar de website

Tropical Mist

De kunstenaar Buttner heeft dit schilderij "Tropical Mist" genoemd en het doet zijn naam echt eer aan. Je voelt het vocht bijna van het doek druipen in dit regenwoud tafereel. Geschilderd en gesigneerd met acrylverf op canvasdoek.

naar de website

Spiegelbord

(06) Spiegelbord "Wunderwold" is gemaakt van MDF met een print op een spiegel. De print is in de kleur zwart en is van een wereldkaart..

naar de website

Grote Treurwilg

Hier ziet U een hele grote imposante metalen treurwilg als wanddecoratie.deze boom wordt ook wel eens levensboom genoemd.

naar de website

De vrolijke vrienden

Dit schilderij draagt de naam "De vrolijke vrienden" en is geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Aleksandra. Het schilderij bestaat uit 9 kleine schilderijtjes van vrolijke dieren. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek. Afmeting 9 x 30x30 cm met een totale afmeting van plm. 100 x 100 cm

naar de website

Maanvissen

Hier ziet U een wanddecoratie in de vorm van een school maanvissen.Het is een handgemaakte decoratie en daar is hergebruikt ijzer voor gebruikt.De decoratie is verder kleurloos maar dat maakt hem niet minder mooi.Wilt U ook een mooie wanddecoratie kijk dan snel eens in de webwinkel waar U honderden mooie exemplaren kunt bekijken en bestellen.

naar de website

A Tree of Hope

De naam van dit schilderij is "a Tree of Hope" geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar Aleksandra. Het schilderij doet zijn naam eer aan met een abstracte boom in volle bloei. Geschilderd met acrylverf op canvasdoek in de hoofdkleuren blauw, geel en groen. Afmeting van het schilderij is 70 x 70 cm

naar de website

Cup of Coffee

Een leuke kleine grappige decoratie voor aan de muur.

naar de website

Vervoering

Hier heeft de kunstenaar een deel van een piano geschilderd en een golf water van de wilde zee.U mag zelf een invulling geven aan de betekenis van dit mysterieuze kunstschilderij.

naar de website